Rådgivning

Innan vi träffas, fyller du i några sidor med frågor om dina vanor och livsstil.k6f
En pulsavläsning utförs på Ayurvediskt vis, för att känna av om det är Vata, Pitta, Kapha eller en underavdelning till dessa som är i obalans. Sedan följer samtal om de eventuella obalanser och problem som finns, för att komma fram till vad som kan bli den bästa behandlingen. Jag tittar även i ögonen, på tungan och på naglarna.  Vi går gemensamt igenom dina svar. Du får därefter enkla och effektiva råd. Det kan till exempel vara strukturerade dagsrutiner, motion eller kosttillskott.

Vata – är luften och rymden i kroppen. Den står också för alla rörelser i kroppen. Till exempel stimulering av nerver, initiering av motorik, in och utandning, cirkulation av blod, syre, näring, tankar och kreativitet.

Pitta – Består av eld och lite vatten och är värmen i vår kropp. Det kontrollerar till exempel matsmältningen, absortion och tillgodogörande av födan, lyster i huden, intellektet, förståelse och logisk förmåga.

Kapha – Består av vatten och lite jord och står för stabiliteten i kroppen. Den har en smörjande funktion hos till ex. ledvätskor. Den står även för styrka, uthållighet, medkänsla och generositet.

Pris: 120 min 1200 kr 

 

Comments are closed.

Katarina Ödman, Ayurvedisk hälsorådgivning och massage - katarina.ayurveda@gmail.com - katarinaodman.blogspot.com - +46 (0) 73-0777817
Behandlingar på: Yoga Treats, och Styrsö Gbg s skärgård, www.yogatreats.se
Foto: Bibbie Friman