kfFöreläsningar

Ayurveda är mycket mer än bara ” naturmedicin”. En av dess främsta uppgifter är att öka medvetenheten hos varje enskild individ. Man kan själv skapa och upprätthålla sin egen goda hälsa och ta ansvar för sitt välbefinnande genom enkla dagliga rutiner så som balanserad kost, motion och meditaton.

Det behöver inte betyda att man ska ställa om hela sitt liv och göra det komplicerat. När man lärt sig vilken kroppstyp man är och vilka obalanser man för tillfället har i kroppen, kan man med måttfullhet upprätthålla en frisk kropp och själ.

Föreläsningen tar ca 1,5 tim
Pris: 200 kr per person
Ayurvediskt te och frukt ingår

 

Föreläsningen ger en bred introduktion till ayurvediskt tänkande och hur ayurveda kan tillämpas för en mer balanserad livsstil i dagens samhälle. Grundbegrepp som Vata-Pitta-Kapha gås igenom. Du får en översikt över våra unika personliga konstitutioner samt vad dessa kan innebära för dig. Du kommer också att få enkla och konkreta råd för att förebygga obalanser. Dessutom får du veta en del om ayurvedas bakgrund.

 

Comments are closed.

Katarina Ödman, Ayurvedisk hälsorådgivning och massage - katarina.ayurveda@gmail.com - katarinaodman.blogspot.com - +46 (0) 73-0777817
Behandlingar på: Yoga Treats, och Styrsö Gbg s skärgård, www.yogatreats.se
Foto: Bibbie Friman