BehandlingarAbhyanga

Denna massage har sitt ursprung från Kerala, Indien.
Det är en flödesmassage som innehåller mer än 40 olika moment på olika kroppsdelar.

Varm sesamolja med örter masserar dig från topp till tå.
Regelbunden massage förstärker kroppens alla vävnader, ger mer kraft, bättre nattsömn, ett starkare immunförsvar, hjälper oroliga magar, stela ryggar och har en föryngrande effekt på både kropp och sinne.

Balanserar framför allt Vata i din kropp, som är orsaken till de flesta moderna sjukdomar

Då Vata är torr och hård kan den tunga och oljiga effekten som massagen har, vara lugnande samt till stor hjälp.

Spänningar och trötthet gömda i kroppen påverkar den negativt likt ett gift som retar Doshorna och det är skadligt för kroppen. Denna trötthet försvinner när muskler och vävnader får total avspänning genom massagen. Eftersom effekten är väldigt djup på kroppen, lugnar sinnet ner sig då spänningarna i musklerna slappnar av. Den stimulerar den inre styrkan att stå emot olika sjukdomar samt att den förbättrar hudens elasticitet och struktur, vilket hjälper till att hämma torrhet och rynkor i förtid, även på gamla dar. Den återuppbygger en frisk stuktur och ansiktsfärg och är också bra mot håravfall, grått hår, mjäll osv.

Genom att knåda, klämma och trycka på muskulaturen och manipulera marmapunkterna, blodcirkulationen, lynfan så förstärks hormonerna. Detta stärker i sin tur nerv- och immunsystemet, som gör att åldrandet fördröjs.

Massagen frammanar också en djupare och mer naturlig andningsrytm.

Pris 90 min: 1000 kr
Pris 60 min: 700 kr
Pris 45 min: 590 kr
Pris 30 min: 480 kr

Välkommen att boka: katarina.ayurveda@gmail.com

 

Comments are closed.

Katarina Ödman, Ayurvedisk hälsorådgivning och massage - katarina.ayurveda@gmail.com - katarinaodman.blogspot.com - +46 (0) 73-0777817
Behandlingar på: Yoga Treats, och Styrsö Gbg s skärgård, www.yogatreats.se
Foto: Bibbie Friman